Kosmaj Residence - Život u zagrljaju sa prirodom, predstavljen na prodajnim danima u Beogradu

19.12.2023

Prodajni dani Kosmaj Residence, održani 15. i 16. decembra u Velvetu na Trgu Republike 5 u Beogradu, bili su događaj koji je nadmašio očekivanja. Ovaj poseban događaj, obogaćen prisustvom poznate glumice Slobode Mićalović koja je ujedno i vlasnik nekeretnine u kompleksu Kosmaj Residence, bio je prilika da se naši gosti upoznaju sa životom u harmoniji sa prirodom, kakav nudi Kosmaj Residence ali i da kupe nekretninu po posebnim pogodnostima.

Očaravajuća Lokacija Kosmaj Residence

Kosmaj Residence nije samo mesto za stanovanje, već oaza mira i zelenila, gde svaki detalj odražava sklad sa prirodom. Lokacija na Kosmaju, okružena bujnim zelenilom i svežim vazduhom, pruža idealno utočište od gradske vreve. Ovde, svaki dan donosi novu dozu mira i relaksacije, što je bilo jasno predočeno tokom prodajnih dana.

Posetioci su imali priliku da saznaju više o specijalnim uslovima kupovine nekretnina. Naša ponuda uključuje različite tipove stanova, dizajniranih tako da zadovolje sve vaše potrebe, a sve to uz povoljne uslove koje smo pripremili samo za ovu priliku. Dodatni motiv za brze odluke bili su i posebni bonusi i pogodnosti za najbrže kupce.

Sloboda Mićalović, naša poznata glumica, svojim prisustvom je dodala posebnu čar ovom događaju. Njeno iskreno oduševljenje projektom Kosmaj Residence i njen način života koji odražava ljubav prema prirodi i mirnom okruženju, bili su inspiracija mnogima da razmotre Kosmaj Residence kao svoj novi dom.

Kosmaj Residence nudi više od običnog stambenog prostora. Svaki stan je dizajniran sa ciljem da pruži maksimalnu udobnost i funkcionalnost, uz neprekidni kontakt sa prirodom. Prostrani balkoni, veliki prozori, moderni dizajn, i kvalitetni materijali samo su deo onoga što čini ovaj kompleks posebnim.

Prodajni dani u Velvetu bili su idealna prilika da se upoznate sa svim prednostima života u Kosmaj Residence. S obzirom na veliko interesovanje i pozitivne reakcije posetilaca, jasno je da ovaj projekat predstavlja ne samo stambeni prostor, već mesto gde ćete stvoriti dom u pravom smislu te reči.

Ako ste propustili ovaj događaj, kontaktirajte nas i sami otkrijete zašto je Kosmaj Residence pravi izbor za vas.