Iza scene: Kosmaj Residence sa Slobodom Mićalović

25.12.2023

Proteklog vikenda, u poznatom studio održano je snimanje promotivnog materijala za naš projekat, "Kosmaj Residence". Kosmaj Residence je simbol luksuza, udobnosti i stila ili kako naš slogan najbolje kaže - Života u zagrljaju sa prirodom. Kako bi to najbolje preneli našim potencijalnim kupcima, odlučili smo se za saradnju sa jednom od najpoznatijih srpskih glumica, Slobodom Mićalović.

Sloboda Mićalović: Lice našeg Projekta

Sloboda, poznata po svojoj eleganciji i šarmu, bila je savršen izbor za ovaj projekat ne samo što je vlasnik jednog od naših stanova u Kosmaj Residence rezortu već njena sposobnost da prenese emocije i poveže se sa publikom čini je idealnom ambasadorkom. Tokom snimanja, Sloboda je demonstrirala svoj profesionalizam i posvećenost, upotpunjujući svaku scenu svojom jedinstvenom energijom.

Set je bio lociran u jednom od najprestižnijih delova Beograda, što je savršeno odgovaralo luksuznom ambijentu koji "Kosmaj Residence" nudi. Ekipa se sastojala od vrhunskih profesionalaca uključujući reditelja, fotografa, stiliste i šminkere. Atmosfera na setu bila je ispunjena kreativnošću i entuzijazmom, sa jasnim fokusom na detalje koji čine "Kosmaj Residence" posebnim.

Cilj snimanja bio je da se kroz vizuelne priče predstavi elegancija i sofisticiranost "Kosmaj Residence". Sloboda Mićalović je, u saradnji sa timom, kreirala scene koje odišu stilom i luksuzom, savršeno predstavljajući duh projekta. Od moderno dizajniranih enterijera do predivnih eksterijera, svaki kadar je pažljivo osmišljen da istakne kvalitet i jedinstvenost nekretnina koje nudimo.

Ovo snimanje je bilo više od pukog kreiranja reklamnog materijala; to je bila umetnost koja spaja inovativnost, lepotu i funkcionalnost. Sa "Kosmaj Residence", ne samo da nudimo stanove, već i stil života u sinergiji sa prirodom i to u neposrednoj blizini Beograd. Zahvaljujući Slobodi Mićalović i našem talentovanom timu, uspeli smo da prenesemo ovu poruku našim potencijalnim kupcima na najupečatljiviji način.

Ostanite u toku za više informacija i ekskluzivne snimke sa seta Sloboda Mićalović & Kosmaj Residence by Tesla Palace.